Copa de Arbol Beach & Rainforest Resort

Copa de Arbol Beach & Rainforest Resort is een milieuvriendelijk resort op een van de meest afgelegen en ongerepte plekken van de Costa Ricaanse kust. Het luxe eco-resort ligt te midden van een ongerept regenwoud en is enkel bereikbaar per boot. U vindt het resort op het schiereiland Osa, tussen Drake Bay en het nationale park Corcovado, in een gebied dat bekend staat als ‘Caletas’ (kleine baaien). U kunt zich wel voorstellen dat u tijdens uw verblijf omringd wordt door de geluiden van het tropische regenwoud en de branding van de oceaan. Aapjes slingeren door de bomen terwijl toekans en ara’s u om de oren vliegen. Schattige baaien, eindeloze stranden en kilometers aan wandelpaden door het regenwoud wachten erop om door u ontdekt te worden.

Reizen Activiteiten
 • Geniet in 18 dagen van al het moois dat Costa Rica u te bieden heeft. Tijdens deze reis bezoekt u juist een aantal bijzondere plekken die nog niet door de grote massa bezocht worden.
  Nu vanaf € 8.930 p.p.
 • U wordt opgehaald bij uw accommodatie in Manuel Antonio en u meegenomen naar het nationale park. U stapt op de catamaran voor het eerste gedeelte van de tour; op zoek naar zeeschildpadden, dolfijnen en walvissen. U vaart langs verschillende eilanden die...
 • Per boot verkent u dit nationale park en brengt u langs de mooiste plekjes aan de kustlijn. Wanneer u verder het nationale park invaart heeft u kans om schildpadden, dolfijnen en diverse vogels te spotten. In het juiste seizoen heeft u ook de kans om...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica