Halaveli Resort

Het gevoel van ongerepte schoonheid overheerst in dit resort. Constance Halaveli ligt op een privéeiland in de Indische Oceaan, een plek waar de tijd stil lijkt te staan en dromen realiteit worden. Kristalhelder water en witte stranden vloeien samen en staan in contrast met de uitbundige groene jungle. De ruime, in natuurlijke tinten opgetrokken villa’s liggen op het strand of op het water en mengen zo geruisloos met de tropische omgeving. Het is niet voor niets dat dit resort behoort tot The Leading Hotels of the World. Rust en privacy staan in Halaveli centraal. Of u nu vanuit uw kamer het hagelwitte zandstrand op loopt of direct vanaf uw eigen terras een duik neemt in het helderblauwe zeewater, de kamers zullen u op vele manieren versteld doen staan. U zult aan alles merken dat het personeel van Halaveli er alles aan doet om u een unieke vakantie te bezorgen. Zo worden lichaam en geest verwend in de prachtige spa en kunt u heerlijk dineren op het strand bij zonsondergang. In de drie uitstekende restaurants zullen uw smaakpapillen verwend worden. Daar waar het Jahaz Restaurant voor ontbijt, lunch en diner een uitgebreid internationaal buffet serveert, kunt u bij Jing romantisch genieten van de delicate fusie van Aziatische gerechten met een Europese twist. Meeru Restaurant biedt u de mogelijkheid om ongedwongen met uw voeten in het zand te genieten van een verrukkelijke barbecue grill.

Activiteiten
 • Zij kunnen zich vergapen aan de bijzondere koralen, kleurrijke vissen en adembenemende rotsformaties. Veel eilanden beschikken over een 'huisrif', hier kunt u vaak gewoon vanaf het strand gaan duiken of snorkelen. Op andere eilanden is een boottocht naar...
 • Het is een bijzondere ervaring om vanaf zee op te stijgen en vervolgens laag vliegend vanuit de lucht de eilanden onder u te zien.
 • De kans is groot dat de dolfijnen om de boot heen zullen tuimelen en spelen op de golven. Een prachtig gezicht!
 • Maak uw vakantie compleet door het reserveren van een heerlijke behandeling in het beautycentrum van uw resort. U heeft hier de keuze uit diverse behandelingen, zoals massages of gezichtsverzorging.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.