Colca Lodge

Ongeveer 8 kilometer buiten Chivay aan de oevers van de Colca rivier ligt Colca Lodge spa & hot springs. Dit hotel is gevestigd in een van de meest spectaculaire landschappen in Peru namelijk de Colca Vallei. De lodge heeft een landelijke rustieke stijl gecombineerd met een strak design. Dit ziet u terug in de zware muren en grasdaken. De kamers zijn ruim en sfeervol ingericht en zijn in harmonie met de omgeving. Alle kamers hebben uitzicht over de vallei en de tuinen. In het restaurant kunt u genieten van lokale gerechten en in de BBQ bar worden Peruaanse grillspecialiteiten geserveerd aan de oevers van de rivier.
Voor natuur-, cultuur- en rustliefhebbers is dit de perfecte plek! Ook actievelingen kunnen hier hun hart ophalen door het maken van fiets-, wandel- of paardrijdtochten in de omgeving.
Op loopafstand van de lodge bevinden zich enkele natuurlijke warmwaterbronnen waarin u in de avond, met een cocktail in de hand, kunt genieten van de sterrenhemel. Wilt u nog meer ontspanning? De lodge beschikt over een uitgebreide, moderne spa met sauna's, baden en verschillende soorten massages en behandelingen. Terwijl u geniet van een behandeling heeft u uitzicht op de Colca Vallei.

Reizen Activiteiten
 • Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, bezoek Machu Picchu, vaar over het Titicacameer en verblijf in het Amazonegebied. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis.
  Nu vanaf € 6.445 p.p.
 • De tour start met een wandeling samen met uw Engelssprekende privegids naar de Boheemse wijk San Blas, beroemd om zijn aantrekkelijke smalle straatjes, het gezellige plein, ateliers en handwerkwinkels. U bezoekt de kerk van San Blas met zijn beroemde...
 • U maakt een wandeltour door Arequipa en bezoekt samen met uw Engelssprekende privégids de Santa Teresa Monastery in Arequipa. Hier vindt u diverse meesterwerken uit de koloniale periode. Na het bezoek wandelt u verder naar La Casa del Moral, een koloniaal...
 • Vroeg in de ochtend wordt u naar ‘'Pampa de Anta’' gebracht. Hier stapt u in de luchtballon en zult u de omgeving vanaf vogelperspectief bewonderen. Geniet van en prachtige zonsopgang met in de verte de met sneeuw bedekte bergen. Aan het einde wordt een...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.