CMH Bugaboos Lodge

Verscholen tussen de bergen van het schitterende natuurgebied van The Bugaboos vindt u de historische CMH Bugaboos Lodge. U vliegt per helikopter naar de lodge waar het ongelofelijke uitzicht u zal verwonderen en de bergketens het uitzicht domineren. De Bugaboos Lodge kenmerkt zich door historische betekenis en modern comfort. De oprichter van de lodge begon in 1965 met het begeleiden van wandelaars in dit gebied. Door zijn liefde voor de locatie ontstond de Bugaboos Lodge waar het lijkt of u één bent met de natuur. De lodge biedt comfortabele kamers waar het u aan niets ontbreekt.

In de zomer is de Bugaboos Lodge uw uitvalsbasis voor het maken van onvergetelijke helihikes. Wandel door diepe dalen in de schaduw van torenhoge bergpieken, waar massieve ijsvelden, gletsjermeren en panoramische uitzichten uw dagen zullen vullen. In de wintermaanden verandert het heldergroene uitzicht langzaam in een winters decor wanneer de sneeuw neerdwarrelt in het landschap. Gedurende deze maanden is het gebied dan ook een ongekend toevluchtoord voor ondermeer (heli)skiën en langlaufen.

Na al uw avonturen kunt u tot rust komen in de hottub op het dak van de lodge, het stoombad of de sauna. In de avond staat er een heerlijke maaltijd voor u klaar waarbij gebruik is gemaakt van lokale en de meest verse producten uit de regio.

Laat CMH Bugaboos Lodge uw uitvalsbasis zijn voor ongekende wandelingen door de majestueuze natuur of voor een ongekende wintersportervaring.

Reizen Activiteiten
 • Beleef de majestueuze Rocky Mountains op zijn best tijdens deze onvergetelijke reis. Ontdek het bruisende Vancouver en reis per beroemde Rocky Mountaineer door het indrukwekkende berglandschap naar Banff. Vlieg per helikopter naar de verscholen Bugaboos...
  Nu vanaf € 10.275 p.p.
 • Tijdens deze interessante tour gaat u de natuur, geologie en geschiedenis van Grand Teton National Park verkennen. U begint de ochtend met het zoeken naar wildlife in de National Elk Refuge op weg naar het noorden het park in. Uw eerste bestemming is...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Daniëlle Ligtenberg, Lapland, Oceanië en Azië specialist. U bereikt Daniëlle op nr. 073 - 548 20 60.
  Daniëlle Ligtenberg
  Expertise: Lapland, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Dubai en Canada.