Chindeni

Het kleinschalige en intieme Chindeni bushcamp ligt in het zuiden van South Luangwa National Park aan de rand van een lagune met op de achtergrond de Chindeni Hills. Slechts vier ruime tenten vormen samen dit verblijf en zijn alle voorzien van een ensuite badkamer en terras met uitzicht op de omringende natuur. Er is een centrale lounge en eetruimte waar u kunt bijkomen van uw dag of verhalen kunt uitwisselen met de andere gasten. Vanuit het verblijf maakt u wandel- en jeepsafari’s. Tijdens een bijzondere nachtsafari observeert u dieren die pas actief worden na zonsondergang. Zo benut u alle kansen op het spotten van het bijzondere wildleven van Zambia.

Activiteiten
  • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
  • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada