Chem Chem Safari Lodge

Tussen Tarangire National Park en Lake Manyara, in het noordoosten van Tanzania, ligt Chem Chem Lodge. Het hoofdgebouw is geïnspireerd op de vorm van een flamingo met uitgeslagen vleugels. Onder de vleugels bevinden zich het restaurant, de lounge en een bar. U verblijft in een van de suites in tentstijl, gebouwd van canvas, lavasteen en hout. Het interieur heeft een elegante, Afrikaanse safaristijl. Door de gespreide ligging van de suites heeft u veel privacy. Vanaf uw terras met day-bed kijkt u uit over het meer. De badkamers zijn voorzien van een binnen- en buitendouche. Er is ook een familiesuite voorzien van een extra slaapkamer. Ga op pad met Maasai, maak een safari en spot allerlei wild rond het meer of in het park. Vanaf de Eagle Nest uitkijktoren kunt u vanuit het kamp rustig de omgeving bewonderen. Na een lange dag geniet u van een drankje bij het kampvuur, een duik in het zwembad of een behandeling in de spa.

Activiteiten
 • Na kennismaking met de bemanning is het zover en stijgt u op. U vaart gedurende een uur boven de savanne. Terwijl de zon langzaam opkomt, rent het wild onder u weg. Geniet van de indrukken die de uitgestrekte vlaktes en de "hoorbare" stilte achterlaten.
 • U geniet van het unieke dierenleven en de vergezichten over de graslanden en zoutvlakten. Een heerlijke picknicklunch is uiteraard inbegrepen.
 • Een ervaren gids ziet de dieren vaak al van grote afstand. Gamedrives zijn mogelijk in alle wildparken van Tanzania, maar het ultieme safarimoment is tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s vanuit Masai Mara in Kenia naar de Serengeti...
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika