Chan Kah

Het Chan Kah resort biedt comfortabele casitas midden in de jungle van Chiapas. Het hotel brengt u dicht bij de natuur met prachtige tuinen vol bloemen en bruggetjes over een meanderend riviertje. Tussen de bomen leven brulapen, agoeti’s en iguana’s. Vanaf het terras kunt u genieten van het uitzicht en de geluiden van de natuur. Het hotel beschikt over twee grote zwembaden, een spa in Mayastijl en een restaurant. U heeft keuze uit een suite voor twee of vier personen en een mastersuite, voorzien van twee slaapkamers, die ruimte biedt aan acht personen. Hiermee is dit verblijf ook uitermate geschikt voor families. Chan Kah Resort ligt vlakbij de archeologische vindplaats van Palenque en de Chiapas Waterfalls.

Reizen
  • Mexico is een fascinerend land. Tijdens deze autorondreis verkent u interessante steden, prachtige archeologische vindplaatsen zoals Monte Albán en Palenque en is het genieten aan het mooie zandstrand van de Caribische kust.
    Nu vanaf € 5.845 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.