Chamilandu Camp

Drie verhoogde hutten midden tussen de bomen van South Luangwa National Park. Het kamp is gelegen op de oever van de Luangwa River met uitzicht over de Chindeni Hills en de rivier. De accommodaties zijn opgebouwd uit hout en riet en hebben met hun open karakter goed zicht op de grasvlakte en passerende dieren. De lagunes rondom het verblijf zijn namelijk een trekpleister voor dieren op zoek naar drinkwater. U hoeft niks te missen vanaf uw eigen terras en half open ensuite badkamer. Het kamp is voorzien van een bar en eetruimte waar u verhalen kunt delen met medereizigers. Met safari’s zowel overdag als ’s nachts bent u verzekerd van een intensieve wilderniservaring.

Activiteiten
  • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
  • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada