Cavas Wine Lodge

De Cavas Wine Lodge bevindt zich tussen de vele wijngaarden die aan de voet van het Andesgebergte liggen. Gedurende uw verblijf kunt u van een goed boek genieten in de zitkamer met boekenkast en openhaard, een frisse duik nemen in het buitenzwembad en heerlijk ontspannen in de spa met fitnessruimte. In het restaurant worden daarnaast dagelijks gerechten uit de Zuid-Amerikaanse keuken geserveerd. De kleinschalige lodge beschikt over enkele kamers die zeer ruim en luxueus zijn ingericht. Zo vindt u er een openhaard, een ensuite badkamer met jacuzzi en een ruime woonkamer die gedecoreerd is met lokale kunst. Tevens waaien de geuren van de wijngaarden via het privéterras zo uw kamer binnen.

Activiteiten
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.