Cavas Wine Lodge

De Cavas Wine Lodge bevindt zich tussen de uitgestrekte wijngaarden aan de voet van het Andesgebergte. Het boetiekhotel is geïnspireerd op het Spaans-koloniale tijdperk en dat ziet u onder meer terug in de pittoreske patio’s. De kleinschalige lodge beschikt over enkele kamers die zeer ruim en luxueus zijn ingericht met rustgevende kleurtinten. Zo vindt u er een openhaard, een ensuite badkamer met jacuzzi en een ruime woonkamer die gedecoreerd is met lokale kunst. Tevens waaien de geuren van de wijngaarden via het privéterras zo uw kamer binnen. Gedurende uw verblijf kunt u een frisse duik nemen in het buitenzwembad en heerlijk ontspannen in de spa. In het restaurant worden dagelijks gerechten uit de Zuid-Amerikaanse keuken geserveerd. Bezoek de plaatselijke wijngaarden en wandel door het historische Mendoza voordat u op het terras van een glas wijn geniet en de zon achter het Andesgebergte onder ziet gaan.

 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.