Casa San Agustin

Casa San Agustín is een kleinschalig hotel in het historische centrum van Cartagena. Naast de authentieke Colombiaanse stijl heeft het verblijf ook kenmerken uit de koloniale tijd. De originele fresco’s in de bibliotheek en de eeuwenoude spanten in het plafond zijn goed bewaard gebleven. Het interieur van de kamers en suites is met zachte blauwaccenten, zandkleuren en de donkerhouten meubels geïnspireerd op de nabijgelegen Caribische Zee. De faciliteiten variëren van een eigen plungepool of jacuzzi tot een eigen woonkamer of een balkon met uitzicht op de tuin. Er is een mogelijkheid om een familiekamer met meerdere slaapkamers te nemen. Casa San Agustín beschikt over een zwembad, een bar en een sfeervol restaurant.

Reizen Activiteiten
 • Beleef Colombia op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 17-daagse rondreis de indrukwekkende natuur en koloniale schatten van Colombia. In korte tijd ziet u wat dit veelzijdige land te bieden heeft. Laat u verrassen!
  Nu vanaf € 8.475 p.p.
 • Teyuna was gebouwd in 800 v. Chr. door de Tayronas, een volk die het gebied al lang voor de aankomst van de Spanjaarden bewoonde. De verloren stad is gebouwd op basis van verschillende terrassen, welke destijds een unieke indeling was en een wonderlijk...
 • Een bezoek aan Mompox is als een reis terug in de tijd. Het lijkt alsof deze pittoreske stad er hetzelfde uitziet als 100 jaar geleden. Het centrum van Mompox is te herkennen aan de mooiste koloniale huizen in de stad. Tijdens de stadstour brengt u een...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.