Casa Palopó

In Casa Palopó geniet u niet allen van het prachtige uitzicht op het meer van Atitlan maar ook van de rustgevende natuurrijke omgeving waar het authentieke dorpje Santa Catarina de Palopo is gelegen. U herkent de accommodatie aan de koepels waarachter het meer van Atitlan, omgeven door vulkanen, glinstert. De accommodatie staat vol met decoraties en daarbij is geen hoekje vergeten. De kamers bieden, net als het zwembad, uitzicht op het meer. Dit is het een heerlijk verblijf in de prachtige natuur waar dit gebied om bekend staat en een perfecte plek om de omliggende dorpjes te bezoeken. 

Reizen
  • Ervaar het kleurrijke Guatemala met haar koloniale steden, het kratermeer Lake Atitlán en de Maya ruïnes Tikal. U vervolgt de reis naar Belize, waar u een bezoek brengt aan Actun Tunichil Muknal, ofwel de ATM Caves. Na dit indrukwekkende bezoek wordt...
    Nu vanaf € 6.695 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.