Casa Monica

Het Spaans ogende Casa Monica dateert uit 1888 en is volledig gerestaureerd. De sfeervolle lobby heeft een Marokkaanse sfeer met fresco's, kroonluchters en fonteinen. De kamers zijn ook voorzien van een Marokkaans tintje en faciliteiten als een jacuzzi, tweede slaapkamer of een balkon. In restaurant 95 Cordova kunt u genieten van een diner met invloeden uit het Midden-Oosten en Azië. Daarnaast beschikt het hotel over een buitenzwembad, een eigen galerie en een lounge. Met een eigen spa en fitness is er alle ruimte ter ontspanning. Casa Monica bevindt zich in het centrum van St. Augustine, aan de kust van Florida. In de omgeving van het hotel bevinden zich winkels en restaurants, zijn er mogelijkheden tot verschillende watersporten en kunt u kennismaken met het historische centrum van St. Augustine.

Reizen Activiteiten
 • Bezoek de Sunshine State van Amerika: Florida. In zestien dagen maakt u kennis met deze zonovergoten staat, haar parelwitte stranden, tropische sfeer, attractieparken en het trendy Miami Beach.
  Nu vanaf € 4.545 p.p.
 • Geheel in stijl wordt u bij uw hotel opgehaald door een privéchauffeur en naar het vertrekpunt gebracht. Uw helikoptervlucht duurt 30, 45 of 60 minuten, afhankelijk van de gekozen optie. Bewonder de prachtige kustlijn met enkele mooie huizen, wanneer...
 • Laat uw zorgen achter u en kijk naar de beroemde zonsondergang van Key West aan boord van deze ruime catamaran. Toost op het einde van weer een perfecte dag terwijl u de zon langzaam achter de horizon ziet verdwijnen en de lucht die van kleur veranderd...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.