Casa Lecanda

Dit boutique hotel is met originele materialen en elementen gerenoveerd tot een sfeervol en intiem verblijf. Met slechts zeven kamers in totaal geniet u veel privacy op een locatie slechts 20 minuten lopen van het centrum van Mérida. De kamers zijn voorzien van een regendouche of bad en een balkon, patio of zitkamer. U kunt heerlijk ontspannen in de tuin, op een van de terrassen of bij het zwembad. In de omgeving treft u veel archeologische en natuurlijk attracties evenals verschillende overblijfselen uit de Mayacultuur. ‘s Avonds kunt u rustig reflecteren op uw ervaringen van die dag onder het genot van een drankje in de Wine & Tequila Bar.

Reizen Activiteiten
 • Mexico is een fascinerend land. Tijdens deze autorondreis verkent u interessante steden, prachtige archeologische vindplaatsen zoals Monte Albán en Palenque en is het genieten aan het mooie zandstrand van de Caribische kust.
  Nu vanaf € 5.845 p.p.
 • U wandelt langs de koloniale huizen, over markten en door parken. Een bezoek aan de kathedraal van Mérida mag tijdens uw wandeling niet ontbreken. Dit indrukwekkende bouwwerk uit de zestiende eeuw staat op het levendige centrale plein. Ook de historische...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.