Casa Bonita Tropical Lodge (Dominicaanse Republiek)

Casa Bonita Tropical Lodge is een luxueus hotel in Barahona en ligt in de afgelegen regio in het zuidwesten van Dominicaanse Republiek. De kamers hebben een verfrissend imago met wit linnen en rieten meubels. Vanuit uw hotelkamer geniet u van een uitzicht op de Caribische Zee of op de bergen van Sierra Baoruco. Het hotel wordt omgeven door ongerepte natuur en Casa Bonita hecht veel waarde aan de duurzaamheid van dit gebied. Zo worden de maaltijden uit het restaurant bereid met producten uit de biologische tuin en werden bij de bouw van het hotel lokale materialen gebruikt. Daarnaast komt 99% van het hotelpersoneel uit de regio, waardoor het hotel een belangrijke bijdrage vormt aan de economische ontwikkeling van het land. 

Reizen
 • Ontdek het ware Dominicaanse Republiek in de sfeervolle binnenstad van Santo Domingo, op de koffieplantages in het gebergte van Cordillera Central en aan de parelwitte zandstranden aan de kust. In 16 dagen heeft u alle hoogtepunten van het land gezien.
  Nu vanaf € 7.045 p.p.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika