Casa Arequipa

Casa Arequipa telt slechts tien kamers die ieder een eigen thema en naam hebben. Het hotel is oorspronkelijk een groot huis in een goede wijk van Arequipa. Het ligt 10 tot 15 minuten lopen van het centrum vandaan. Maar ook in het hotel kunt u zich prima vermaken in de gezellige lobby of op het kleine, knusse dakterras met ontbijtrestaurant. Rondom de lobby, die over twee verdiepingen verspreid is, bevinden zich alle kamers die sfeervol en met leuke decoraties ingericht zijn. Het is een zeer huiselijk en warm hotel met vriendelijk personeel.

Reizen Activiteiten
 • Beleef het beste van Peru tijdens deze rondreis. Ervaar de Colca Canyon, bezoek Machu Picchu, vaar over het Titicacameer en verblijf in de amazone. Al deze elementen zijn voor u samengebracht in één reis.
  Nu vanaf € 5.595 p.p.
 • Op de markt van Pisac, die op zondag het grootst is, komt de lokale bevolking uit de wijde omtrek bijeen om hun gewassen en handwerkproducten te verhandelen. Vanuit Pisac kunt u een wandeling maken naar de oude ruïnes vanwaar u een prachtig uitzicht heeft...
 • Bijzonder zijn de Urosindianen die tot op de dag van vandaag op handgemaakte rieten eilanden wonen. Ook bezoekt u het eiland Amantani, dat bewoond wordt door indianen die nog leven volgens oude tradities en leven van de landbouw en veeteelt. Men draagt...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Mexico, Cuba, Brazilië, Argentinië, Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Galapagoseilanden, Spitsbergen en cruises