Casa Andina Select Chiclayo

Het Casa Andina Select Chiclayo hotel ligt op korte afstand van het centrum en het vliegveld. Het is een goede uitvalsbasis om de omgeving van Chiclayo te verkennen. Chiclayo is een stad die niet direct in de meest bezochte regio’s van Peru ligt, maar net zo interessant is. De stad is ook wel bekend voor zijn ‘brujos’, oftewel heksen, u zult dan ook op de lokale markt allerlei soorten kruiden, elixers en andere bijzondere spullen vinden. Het moderne hotel is functioneel ingericht. De kamers zijn ruim en netjes gedecoreerd waarbij gebruik is gemaakt van houtkleuren. Na een inspannende dag kunt u in het buitenzwembad van het hotel verkoeling zoeken of relaxen op de ligstoelen. Voor meer ontspanning is er een fitnessruimte en kunt u onder het genot van een massagebehandeling in de spa even helemaal tot uzelf komen. In de La Plaza Bar & Grill kunt u terecht voor het ontbijt en in de avond voor het diner. Onder het genot van een glas wijn kunt u in de bar de ervaringen van de dag bespreken.

Reizen Activiteiten
 • Ga tijdens deze 15-daagse rondreis op ontdekking in het nog nauwelijks bezochte noorden van Peru. Noord-Peru biedt een ongekende rijkdom aan natuur, cultuur en historische schatten van de pre-Inca cultuur. Ontdek indrukwekkende ruïnes, graftombes en reliëftekeningen.
  Nu vanaf € 4.795 p.p.
 • Breng een bezoek aan Huaca del Sol y Luna, 'de tempel van de zon en de maan'. In deze tempel vindt u muurschilderingen die bijzonder goed bewaard zijn gebleven. De 1700 jaar oude Tempel van de Zon staat recht tegenover de Tempel van de Maan, bekend om...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.