Casa Andina Select Arequipa

Het Casa Select Andina Arequipa hotel heeft een perfecte locatie in het centrum van Arequipa. Het hotel ligt aan het centrale plein van de stad, Plaza de Armas. Vanuit hier heeft u een perfecte uitvalsbasis naar de bezienswaardigheden, leuke restaurants en cafés. De modern & stijlvol ingerichte kamers beschikken over alle belangrijke faciliteiten en zijn onlangs gerenoveerd. Geniet van uw ontbijt tussen de klassieke poorten en het koloniale balkon terwijl u uitkijkt op Plaza de Armas. Sportievelingen kunnen gebruik maken van de fitness en vervolgens ontspannen tijdens een massage. Vergeet vooral niet het dakterras te bezoeken voor het zwembad, ontspan heerlijk in de warmte van de zon.

Reizen
 • Deze actieve rondreis brengt u langs de meest bijzondere bezienswaardigheden van Peru. Tijdens deze reis zult u bijzondere trektochten maken. Het absolute hoogtepunt tijdens de reis is Machu Picchu, maar Peru heeft meer te bieden. Colca Canyon, Cusco...
  Nu vanaf € 7.325 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Mexico, Cuba, Brazilië, Argentinië, Chili, Bolivia, Peru, Ecuador, Galapagoseilanden, Spitsbergen en cruises