Casa Andina Premium Arequipa

In een van de mooiste traditionele gebouwen van Arequipa, het voormalige 'Mint House' uit 1794 en nationaal monument, bevindt zich het Casa Andina Premium. Het hotel bestaat uit 40 kamers, waarvan zeven kamers ingericht zijn als suite. De kamers zijn traditioneel ingericht met een moderne uitbreiding. Casa Andina Premium Arequipa heeft een aangename koloniale uitstraling met een stijlvolle inrichting. Er zijn twee grote binnenplaatsen waar u kunt ontspannen. Proef in het Alma Restaurant de combinatie van traditionele Peruaanse gerechten, lokale specialiteiten uit Arequipa met internationale gerechten. De ligging is ideaal, tegenover het Santa Catalina klooster en op loopafstand van het centrale plein ‘Plaza de Armas’ en restaurants. Vanaf het dakterras heeft u uitzicht op de kathedraal van Arequipa.

Reizen
 • Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 20-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler...
  Nu vanaf € 13.975 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.