Casa Acayu

Deze pousada in boetiekstijl ligt in het schilderachtige vissersdorpje São Miguel dos Milagres, ongeveer 100 kilometer ten noorden van Maceió. Gelegen tussen wuivende kokospalmen en groene tropische tuinen, bent u slechts 150 meter verwijderd van het ongerepte strand van Toque. De comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en bieden u een heerlijk verblijf. Ontspan in de relaxte sfeer die hier hangt en neem het ontbijt op het moment dat u wenst. Het restaurant serveert ook in de avond de lekkerste en mooiste gerechten. Kortom; een heerlijke accommodatie op een fijne plek.

Reizen
 • Verken Brazilië per huurauto. Naast de Pantanal, ontdekt u ook de mooie blauwe lagunes, witte stranden en kleurrijke koraalriffen aan de Oostkust om vervolgens af te sluiten in het kleurrijke Salvador de Bahia.
  Nu vanaf € 5.695 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba