Campanario de la Villa

Het luxe hotel Campanario de la Villa bevindt zich midden in het historische centrum van Villa de Leyva, gelegen op ongeveer 3 uur van de hoofdstad Bogotá. In het dorp zult u al gauw merken dat het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. De Spaanse koloniale gebouwen gecombineerd met de vriendelijke mensen op straat maken dit dorp tot een goede plek om het dagelijkse leven van Colombia te ontdekken. Het hotel is gebouwd in dezelfde koloniale stijl, en beschikt over ruime kamers met een warme inrichting. U kunt gebruik maken van een binnenzwembad, jacuzzi en de sauna. Ook kunt u heerlijk ontspannen in de spa, waar u kunt kiezen uit diverse massagebehandelingen. In de avond kunt u gebruik maken van het restaurant met de internationale keuken.

Reizen
  • Deze reis brengt u langs alle belangrijkste bezienswaardigheden van Colombia, waarbij u voldoende tijd heeft om ook de ongerepte kanten van het land te ontdekken. Doordat u gebruik maakt van drie binnenlandse vluchten kunt u sneller rondreizen en houdt...
    Nu vanaf € 3.675 p.p.
  • onze specialisten
    Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
    Corine den Hartog
    Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Canada & de Verenigde Staten.