Campanario de la Villa

Het luxe hotel Campanario de la Villa bevindt zich middenin het historische centrum van Villa de Leyva. In het dorp zult u gauw merken dat het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. De Spaanse koloniale gebouwen, gecombineerd met de vriendelijke mensen op straat, maken dit dorp tot een goede plek om het dagelijkse leven in Colombia te ervaren. Het hotel is in dezelfde koloniale stijl gebouwd en beschikt over ruime kamers met een warme inrichting. Een unieke ervaring! U kunt gebruik maken van een binnenzwembad, jacuzzi en de sauna. Ontspanning is mogelijk in het spa- en wellnesscentrum waar u kunt kiezen uit diverse massagebehandelingen. In de avond kunt u gebruik maken van het rustieke restaurant dat opvalt met zijn internationale én beste smaken van de Colombiaanse keuken.

Reizen
  • Deze reis brengt u langs alle belangrijkste bezienswaardigheden van Colombia, waarbij u voldoende tijd heeft om ook de ongerepte kanten van het land te ontdekken. U ziet culturele hoogtepunten maar komt ook in de mooiste natuurgebieden. Verbaas u over...
    Nu vanaf € 4.495 p.p.
  • onze specialisten
    Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
    Corine den Hartog
    Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.