Camila

De Camila is niet alleen een van de recentste schepen op de Galapagos, het is tevens de enige gemotoriseerde Trimaran. Een Trimaran vaart stabieler dan een gewone catamaran en is hierdoor een optimale manier om de Galapagos te verkennen. Aan boord van de Camila vaart u langs de verschillende prachteilanden op uiterst stijlvolle wijze, want de Camila is elegant, snel en stil op zee. Het luxueuze cruiseschip biedt plaats aan maximaal 16 gasten, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.
Vanuit de ruime, modern ingerichte cabines heeft u door de grote ramen een fenomenaal uitzicht op de verschillende eilanden die u passeert en beschikt u over een privé balkon. Op het hoofddek bevindt zich de modern ingerichte eetzaal en kunt u terecht in de bar en lounge voor een drankje. Op het zonnedek met ligstoelen kunt u in de jacuzzi ontspannen. U zult versteld staan van het prachtige uitzicht dat u vanaf het zonnedek heeft. Of rust uit op het schaduwrijke gedeelte op het bovendek. Met de snorkeluitrusting, kajaks en wetsuites die aan boord zijn, kunt u de wonderschone onderwaterwereld verkennen. Op culinair gebied is hier alleen het allerfijnste goed genoeg. Aan boord van de Camila zijn alle non-alcoholische drankjes en excursies inbegrepen.

Voor de 16 gasten aan boord staan er tien bemanningsleden en een natuurgids klaar. Zo geniet u van alle privacy en comfort en is de impact op het fragiele ecosysteem minimaal.

Activiteiten
 • Dankzij de vulkanische oorsprong en de grote afstand tot het vaste land van Zuid-Amerika hebben flora en fauna zich hier op unieke wijze ontwikkeld. Elk eiland heeft zijn eigen unieke natuur- en dierenwereld. Niet voor niets is de eilandengroep door de...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba