Cafayate Wine Resort

Aan de voet van de indrukwekkende San Isidroberg ligt het Cafayate Wine Resort. De lichte kleuren van het resort en de Spaanse stijl waarin het gebouwd is passen uitstekend in de landelijke setting. De kamers beschikken over een balkon van waaruit u uitkijkt over de uitgestrekte wijnranken. Ter ontspanning kunt u genieten van een glas wijn in de lounge met openhaard, een duik nemen in het zwembad of wandelingen maken door de tuinen. Een prima accommodatie dus om tot rust te komen na het verkennen van de grandioze natuuromgeving.

Reizen Activiteiten
 • Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met de bijzondere cultuur en natuur in Argentinië. Geniet van de beste wijnen, de tango en raak onder de indruk van bijzondere mythen en legendes.
  Nu vanaf € 5.795 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.