Cafayate Wine Resort

Het Cafayate Wine Resort ligt in een rustige omgeving en is een prima accommodatie om te genieten van heerlijke wijnen in een prachtig landschap. Het koloniale resort heeft een Spaanse stijl en wordt omringd door wijngaarden. Door het gebruik van rustige warme kleuren, tapijten en roodbruine tegelvloeren heeft het resort een sfeervolle uitstraling. De hotelkamers zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en beschikken over een balkon of terras met uitzicht op de heuvels, wijngaarden of vallei. Het zwembad bevindt zich in de mooi aangelegde tuin. Proef van de Argentijnse wijnen in de eigen wijnkelder van het hotel of in één van de omliggende bodega’s. Golfliefhebbers kunnen terecht op de 18 hole golfbaan in de omgeving.

Reizen
 • Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met de bijzondere cultuur en natuur in Argentinië. Geniet van de beste wijnen, de tango en raak onder de indruk van bijzondere mythen en legendes.
  Nu vanaf € 5.795 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.