Cabañas Caleta Gonzalo

Caleta Gonzalo is een plaatsje dat een centrale plek vormt in dit deel van het Pumalin park. Hier bevinden zich talrijke cabanas, een restaurant, een informatiecentrum en een paar sfeervolle winkeltjes. De rustieke cabanas bevinden zich op de Reñihué Fjord en bieden een prachtig uitzicht op de oceaan. Iedere cabana is gebouwd in lokale bouwstijl en beschikt over een uniek interieur. Nabij de cabanas treft u een biologische boerderij waar u verse producten kunt kopen. In het informatiecentrum kunt u terecht voor informatie, brochures en diverse wandelroutes. In het restaurant kunt u overigens naast maaltijden terecht voor een kopje koffie met iets lekkers.

Activiteiten
 • Dolfijnen vergezellen u wellicht tijdens de tocht door de Magellan Strait op weg naar Marta Island. U vaart om het eiland heen en ziet de vele zeevogels die op het eiland wonen. Ook zeeleeuwen en zeeolifanten zult u in en om het water kunnen bewonderen....
 • U wordt opgehaald bij uw hotel in Puerto Natales om naar het Nationaal Park Torres del Paine te gaan. Bij uw eerste stop bezoekt u het enorme" Cueva del Milodón ", een verklaard natuurmonument, waar de Duitse kolonist Hermann Eberhard een prehistorisch...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.