Bushmans Kloof

Bushmans Kloof biedt verschillende type kamers en een privé villa in het Bushmans Kloof Wilderness Reserve dat op de Unesco Werelderfgoed lijst staat. Het is een schitterend reservaat in de Cederbergen waar geen grote roofdieren of malariamuggen voorkomen. Grillige rotsformaties, meanderende rivieren en uitgestrekte valleien maken dit tot een zeer indrukwekkend gebied. Naast veel bedreigde flora en fauna, vindt u in het Bushmanskloof natuurreservaat ook meer dan 130 rotstekeningen van de Khoi-San Bosjesmannen.


Bushmans Kloof biedt met drie eetgelegenheden genoeg mogelijkheden voor het diner. Ook verzorgen ze zeer bijzondere culinaire ervaringen zoals picknick's aan de oevers van een rivier, of een diner in een afgezonderde cottage ergens in het reservaat. Er is een spa en zwembad en vanuit uw accommodatie kunt u deelnemen aan tal van activiteiten. Uw Deluxe Room is zeer ruim en beschikt over een loungegedeelte met eigen patio en uitkijk op de weelderige tuin met inheemse flora. Sommige lounges hebben een open haard.


De villa beschikt over een infinity pool, een bar en barbecue. Met speciale voorzieningen voor kinderen is de villa ideaal voor families.
Al met al is Bushmans Kloof een zeer veelzijdige accommodatie. De lodge biedt diverse mogelijkheden tot het ontdekken van de bijzondere omgeving met de focus op natuur en historie. Het is de perfecte hide-away voor romantici die willen genieten in de mooie natuur. Neem deel aan de jeepsafari's of een botanische tour en geniet daarna van een verfrissende duik in één van de kristalheldere natuurlijke poelen.

 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika