Brown Palace

In 1892, toen men alleen nog per trein, paard-en-wagen of te paard naar Denver kon reizen, opende het Brown Palace Hotel zijn deuren. Het was niet zomaar een hotel, maar een 'grand hotel' met een grootste entree, trap en danszaal. Door de jaren heen verwelkomde het hotel vele welgestelde gasten, waaronder verschillende presidenten. Ook heden ten dage wordt het nog aangemerkt als een van de beste hotels van de stad. De omgeving is veranderd, maar de grandeur van het hotel is gebleven. U verblijft er in klassiek ingerichte kamers. Het hotel serveert het diner in enkele van de beroemdste restaurants van Denver. Van casual dining in de Ship Tavern tot fine dining in de Palace Arms, de heerlijke gerechten zijn een feest voor elke levensgenieter.

Activiteiten
 • Tijdens deze interessante tour gaat u de natuur, geologie en geschiedenis van Grand Teton National Park verkennen. U begint de ochtend met het zoeken naar wildlife in de National Elk Refuge op weg naar het noorden het park in. Uw eerste bestemming is...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.