Blancaneaux Lodge

Blancaneaux Lodge is een luxe accommodatie, opgericht door de beroemde Amerikaanse regisseur Francis Ford Coppola. De lodge ligt op weg naar de Caracol Maya ruïne in het Cayo District en biedt een combinatie van luxe en ontspanning in een prachtige, natuurrijke omgeving. De diverse villa's en cabañas stralen een authentieke junglesfeer uit met groene planten, houten meubilair en een open woonkamer. Daarnaast zijn er een bar, een restaurant, een spa en een organische tuin aanwezig. Gedurende uw verblijf kunt u wandel-, fiets- en paardrijdtochten maken vanuit de lodge en de natuurrijke omgeving nog verder ontdekken.

Reizen
  • Ontdek de jungle van Belize, waar de indrukwekkende Maya-site Caracol verscholen is en een aantal bijzondere grotten zoals de Actun Tunichil Muknal wat behoort tot een belangrijke offerplaats van de Maya's. De reis wordt gecombineerd met de prachtige...
    Nu vanaf € 5.475 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.