Bilimungwe

Bilimungwe ligt in het zuidelijk deel van South Luangwa National Park op een schitterende locatie aan de oever van de Luangwa River. Het kamp geniet de schaduw van enorme mahoniebomen. Het kamp bestaat uit slechts vier chalets, voorzien van en-suite badkamer en toilet, en gebouwd van natuurlijke materialen uit de omgeving, zoals gras en riet. Geniet van de idyllische omgeving vanaf uw terras met rieten luifel. In de comfortabele eetruimte kunt u genieten van heerlijke maaltijden. Met uitzicht op drie waterpoelen hoeft u het kamp niet eens te verlaten om wild te spotten. Regelmatig passeren imapala’s, olifanten en bavianen en andere dieren om hun dorst te lessen. De omgeving van Bilimungwe is ideaal voor wandelsafari's. Omdat er maar weinig wegen zijn, komt u hier vrijwel geen andere mensen tegen. Bij het kamp is een drinkplaats die dorstige dieren aantrekt, Daarmee is dit kamp een goede uitvalsbasis voor een echte Afrikaanse wilderniservaring.

Reizen Activiteiten
 • Geniet van avontuurlijke wandelsafari's in de wildernis van South Luangwa National Park. Tijdens deze 11-daagse reis laat u zich leiden door de sporen van leeuwen, olifanten en volgt u bijzondere vogels over de uitgestrekte savanne. Via kronkelende rivieren...
  Nu vanaf € 7.095 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada