Bilimungwe Lodge

Bilimungwe Bushcamp ligt in het zuidelijk deel van South Luangwa National Park op een schitterende locatie aan de oever van de Luangwa River. Het kamp geniet de schaduw van enorme mahoniebomen. Het kamp bestaat uit slechts vier chalets, voorzien van ensuite badkamer en toilet, en gebouwd van natuurlijke materialen uit de omgeving, zoals gras en riet. In de comfortabele eetruimte kunt u genieten van heerlijke maaltijden. De omgeving van Bilimungwe is ideaal voor loopsafari's. Omdat er maar weinig wegen zijn, komt u hier vrijwel geen andere mensen tegen. Bij het kamp is een drinkplaats die allerlei dieren aantrekt. Daarmee is dit kamp een goede uitvalsbasis voor een echte Afrikaanse wilderniservaring.

Reizen Activiteiten
 • Een avontuurlijke wandelsafari in Zambia, dwars door de wildernis van South Luangwa National Park. Tijdens deze elfdaagse reis laat u zich leiden door de sporen van leeuwen, olifanten en volgt u bijzondere vogels over de uitgestrekte savanne. Via kronkelende...
  Nu vanaf € 6.675 p.p.
 • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada