Beyond Camp Uaxactun

Na een dag wandelen in de wonderlijke Maya-wereld in de dichte jungle van het noorden van Guatemala kunt u neerstrijken in dit camp, waar met een koud drankje een verfrissend welkom op u staat te wachten. De locatie is zorgvuldig uitgekozen om u op de juiste plaats te brengen voor overnachting bij Uaxactun en een klein Maya-dorp. Deze verborgen plek is met name geschikt voor wie de minder bereisde paden kan waarderen. Een een prachtige zonsondergang daalt neer over de jungle, terwijl uw privéchef een heerlijke maaltijd bereid. U overnacht in een ruime, comfortabele tent met goede bedden en een privébad en douche. Het interieur wordt opgefleurd door kleurrijke tapijten en lokaal geweven vloerkleden. Na het dessert verzamelt u samen met de andere gasten rond een vuurplaats om verhalen uit te wisselen onder de fonkelende sterren.

Reizen
  • Ontdek het ongerepte Guatemala tijdens deze reis op authentieke wijze. Bij deze reis draait het letterlijk om de reis, niet om de bestemming. U start uw reis in Flores, waar u diverse Maya complexen bezoekt. Vervolgens wordt u naar Lanquín gebracht, waar...
    Nu vanaf € 8.775 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.