Belmond Las Casitas del Colca

Belmond Las Casitas is een rustgevende plek in het hart van de Colca Canyon. Het Colca Canyon hotel biedt u de ultieme privacy en deze exclusieve lodge kenmerkt zich door de hoge persoonlijke service. Het is een uitstekende locatie om de schoonheid van de Andes te ervaren. De inrichting van de ‘casita’ is warm en sfeervol met een open haard. Iedere casita heeft een privé terras met een mooi uitzicht over de Colca Canyon en is omringd door een bloemrijke tuin. Op het terras kunt u genieten van de verwarmde plunge pool en ligstoelen. Hier kunt u ‘s avonds van de sterrenhemel genieten! Het eten is van topniveau en u kunt van de chefkok kooklessen krijgen. Voor ontspanning kunt u terecht in de uitgebreide spa. Wilt u liever iets actiever ondernemen? Maak een canyon-tocht of ga paardrijden op het Paso paard. Tijdens uw verblijf zijn de maaltijden inclusief.

Reizen
 • Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 20-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler...
  Nu vanaf € 13.975 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.