Belmond Hotel das Cataratas

Het Belmond Das Cataratas Hotel ligt op loopafstand van het beste wat de natuur te bieden heeft. Door de unieke ligging aan de Braziliaanse zijde van de Iguazú watervallen is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan dit natuurfenomeen. Naast het prachtige uitzicht op de wonderbaarlijke watervallen, is dit het enige hotel dat in de kern van het Iguazu National Park ligt. Het koloniale hotel heeft zijn charme uit de jaren ‘50 en de Portugese invloeden weten te behouden. De kamers stralen een klassieke sfeer uit en zijn gedecoreerd in koloniale stijl met donkerhout meubilair en kleurrijke accenten. Andere faciliteiten betreffen onder meer een fitnessruimte, spa en diverse restaurants. Het zwembad wordt omgeven door prachtige orchideeën en is de perfecte plek voor een verfrissende duik na een dag vol avontuur. Het hotel wordt omringt door tropische palmbomen en wellicht vindt u er nog kleurrijke toekans en fladderende vlinders.

Reizen Activiteiten
 • Ontdek de diversiteit van de Argentijnse & Chileense natuur: van gletsjers en jungle tot kust en bergen. Een 22-daagse reis vol hoogtepunten.
  Nu vanaf € 12.550 p.p.
 • Geniet in stijl van de hoogtepunten van Brazilië. Ervaar het bruisende Rio, de indrukwekkende Iguaçu watervallen, de bijzondere dieren van de Pantanal, het authentieke Salvador en sluit af aan het strand van Trancoso.
  Nu vanaf € 8.625 p.p.
 • Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en combineer zowel de bruisende stad Rio en het koloniale Salvador, maar geniet ook van de schitterende natuur in Iguazu en de Amazone en sluit af aan het strand in Morro de Sao Paulo.
  Nu vanaf € 6.695 p.p.
 • Deze reis combineert de mooiste natuurplekken van Brazilië; de meeting of the rivers in de Amazone, het grootste en tevens onder bescherming staande zoetwaterbos ter wereld en uiteraard indrukwekkende Foz de Iguaçu watervallen.
  Nu vanaf € 8.245 p.p.
 • Een mooie manier om de watervallen te zien is tijdens een wandeling met gids naar het uitzichtspunt over de “Devil’s Throat”. U volgt dan een voetgangersbrug over het water tot vlakbij de watervallen. Ook kunt u met de lift omhoog gaan naar een uitzichtspunt...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba