Bear Track Inn

De Bear Track Inn is een prima uitvalsbasis voor activiteiten in Glacier Bay National Park. Deze kleine lodge ligt in Gustavus en biedt tal van activiteiten en excursies. Maak een wandeling door het park langs watervallen waar u beren en elanden kunt bewonderen in hun natuurlijke omgeving. Tijdens een boottocht of kanotocht vist u op zalm of heilbot en heeft u kans op het spotten van walvissen. Maak een gletsjertour of spendeer een middag op de nabijgelegen golfbaan. Van de lobby van de lodge heeft u uitzicht over de beekjes, bergen, bossen en weilanden. U verblijft in een eenvoudige, nette kamer met een houten interieur in chaletstijl. De eetruimte is voorzien van een open keuken waar u de koks aan het werk ziet voor de bereiding van een uitgebreid diner.

Activiteiten
 • Steeds dieper de baai in verandert het land van groen en bosrijk, tot een kaal poollandschap met gletsjers. Walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen en zeeotters bewonen de baai en langs de kust kunt u een beer of wolf tegen komen. De boottocht eindigt bij de...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.