Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree ligt aan Intendance Bay in Mahé. Het resort beschikt over verschillende ruime villa’s met faciliteiten als een eigen zwembad, plungepool of tegenstroomzwembad. Sommige zijn voorzien van twee slaapkamers, een terras, eigen eetruimte of zitkamer. Zo heeft u tijdens uw verblijf keuze uit alle luxe en comfort die bijdraagt aan een ontspannen verblijf. Mocht u echt helemaal tot rust willen komen, dan brengt u een bezoekje aan de spa, waar u kunt genieten van een oosterse massage of een schoonheidsbehandeling. Na een behandeling kunt u uitgebreid dineren in een van de restaurants. Voor wat meer actie is er een infinitypool, gym en een tennisbaan. De omgeving van Mahé biedt echter ook tal van natuurlijke activiteiten.

Reizen Activiteiten
 • Laat uzelf compleet in de watten leggen tijdens deze luxe strandvakantie op de Seychellen. Het stijlvolle strandresort biedt volop rust, privacy en prachtige uitzichten. U kunt eindeloos genieten van de mooiste stranden van de Seychellen.
  Nu vanaf € 4.095 p.p.
 • Meerdere slaapcabines en badkamers, een keuken en een zithoek bieden ruimte tot 8 personen. U heeft onder andere een snorkel- en visuitrusting en eventueel waterski’s en een wake-board tot uw beschikking. Ook is er een privé kok aan boord, die u verwent...
 • Tussen augustus en november heeft u op de Seychellen de kans om met deze imposante dieren te zwemmen. Een onvergetelijk avontuur voor snorkelaars en duikers!
 • onze specialisten
  Ingrid Hermans, Azië en de Indische Oceaan specialist. U bereikt Ingrid op nr. 073 - 548 20 60.
  Ingrid Hermans
  Expertise: Indonesië, Maleisië, Vietnam, Cambodja, Thailand, Sri Lanka, Japan, Malediven, Seychellen, Mauritius, La Reunion
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.