Balthali Village Resort

Balthali Village Resort is een bijzondere accommodatie. Dit kleinschalige hotel ligt op een fantastische plek in de bergen en in een typisch Nepalese omgeving met rijstvelden en boerenhuizen. Er zijn veertien tweepersoonsslaapkamers met een privébadkamer. Verder zijn er een restaurant met zowel Nepalese als internationale gerechten en een bar waar u lokale wijn en andere drankjes kunt proeven aanwezig.

Reizen Activiteiten
 • Beleef de hoogtepunten van Tibet en Nepal. U ziet bijzondere Boeddhistische kloosters en geniet van de mooiste uitzichten op de Himalaya. De top van de machtige Mount Everest staart u aan in het Everest Base Camp. Dit is een reis om nooit te vergeten!
  Nu vanaf € 5.195 p.p.
 • Een wandeling door de Kathmandu Valley vanuit Khopasi naar Balthali voert bijvoorbeeld over een mooie route door lokale dorpjes en rijstvelden. Vanuit Balthali kunt u ook wandelen naar de Lodku-rivier en een typisch Tamang-dorpje bezoeken.
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba, Caribbean en Spitsbergen