Bakuba Hotel

Bakuba lodge ligt aan de zuidwestkust van Madagaskar, tussen de zee en bergen, vlakbij de denkbeeldige breedtegraad Steenbokskeerkring. Aan de rand van een beschermd gebied en vlakbij het dorpje St. Augustine. De ontwerper is de Belgische Bruno Decorte. Hij vermengt de invloed van Gaudi en de etnische architectuur door middel van rondingen van deze creatief ogende lodge. Het uitzicht vanuit de lodge is schitterend; vanaf het zwembad kijkt u uit op de lagune en vanaf de andere kant op het mangrove terras dat tegen de Tafelberg ligt. Uw kamer is ruimtelijk ingericht met veelal een mooi hemelbed. U kijkt uit over de tuin of over de zee.

Reizen
  • Tijdens deze 12-daagse reis doet u in een korte tijd heel veel indrukken op. U bezoekt de belangrijkste hoogtepunten, de mooiste nationale parken en lokale dorpjes. Ontdek de prachtige flora en fauna op het eiland. Maak nachtwandelingen, ga op zoek naar...
    Nu vanaf € 3.375 p.p.
  • Laat u verrassen door de afwisselende natuur, de endemische fauna en de sfeervolle steden. Tijdens deze rondreis maakt u in 15 dagen kennis met het unieke Madagascar.
    Nu vanaf € 5.175 p.p.