Azura Benguerra Island

Een romantische en luxueus verblijf op een tropisch eiland aan de kust van Mozambique. Azura is gelegen op Benguerra Island in de Bazaruto archipel. De villa's zijn voorzien van een eigen zwembad, privé strand en een buitendouche. De villa's variëren in grootte met maximaal drie slaapkamers voor zes personen. Geniet van een middag in de spa of het comfort van een butler service. Een ontbijt aan de waterkant, een lunch op het strand, diner onder de sterren met kaarslicht op het strand of een privé diner in de privacy van uw eigen villa. Azura is gericht op een onbezorgd verblijf zodat u ontspannen kunt genieten van de ambiance en de omgeving. Benguerra Island is bekroond tot nationaal park en biedt met prachtig koraal, tropische vissen en de Indische zeekoe, uitstekende mogelijkheden om te snorkelen en te duiken. Ook kunt u een culturele tour maken over het eiland, of een cruise bij zonsondergang op een traditionele dhow.

Reizen Activiteiten
  • Parelwitte stranden omzoomd met palmbomen die wuiven in de wind. Een kristalheldere zee waar koralen en kleurrijke vissen leven. Experience Travel biedt u verschillende duikreizen waarbij u vanuit Amsterdam reist of deze reis gebruikt als verlenging op...
    Nu vanaf € 5.395 p.p.
  • Waarom op één plek blijven, als we twee prachtige locaties met elkaar kunnen combineren. Mozambique is een groot land, maar door de helikopter transfers kunt u optimaal genieten van uw reis. Deze reis biedt de afwisseling tussen het vaste land bij Vilanculos...
    Nu vanaf € 6.225 p.p.
  • De vele ruïnes, forten en een oude katholieke kerk herinneren vandaag de dag nog aan de roerige geschiedenis van piraterij en van Arabische, Portugese en Nederlandse overheersing. Een scherp contrast met de vredige stranden en de azuurblauwe oceaan.
  • In het kristalheldere water rondom de Bazaruto archipel en de Quirimba archipel kunt u zich verwonderen over de kleurrijke, tropische vissen en het prachtige koraal. Met een beetje geluk ziet u hier zelfs schildpadden en rifhaaien.
  • U heeft de mogelijkheid om van boord te gaan bij kleine dorpjes en kennis te maken met de traditionele levenswijze van de lokale vissers.