Azerai Can Tho

Omringd door de waterwegen en mangroves van de Mekong Delta ligt het Azerai Can Tho. Op het eiland op Au Islet biedt The Azerai u een onvergetelijke ervaring in een oase van rust. Het ontwerp is geïnspireerd op de traditionele architectuur van Can Tho en haar omgeving. De ruime en comfortabele kamers zijn voorzien van natuurlijk lichtinval en moderne faciliteiten. Het houten terras voorzien van ligstoelen, is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Het interieur met neutrale tinten en natuurlijke materialen past harmonieus bij de sfeer van het tropische paradijs. Het brede overloopzwembad is omgeven door schaduwrijke ligstoelen en is de ultieme plek voor pure ontspanning. De Azerai Spa ligt verscholen onder de schaduwrijke banyan bomen, langs de oevers van de rivier. Laat u volledig in de watten leggen waarbij uw de keuze heeft uit een scala aan spabehandelingen. Voor het diner wandelt u naar restaurant The Grill waar u onder de bladeren van eeuwenoude bananenbomen geniet van overheerlijke en versbereide gerechten.

Reizen Activiteiten
 • Geniet in 15 dagen niet alleen van de mooiste steden en natuur van Vietnam, maar ook van de beste hotels in het land. U overnacht in topaccommodaties die beroemd zijn om hun uitstekende service en geniet van de beste activiteiten.
  Nu vanaf € 6.395 p.p.
 • Tijdens de cruise bezoekt u het grensstadje tussen Cambodja en Vietnam, vaart u in een oorspronkelijke sampan en proeft u de lokale lekkernijen onderweg. Voor degene die graag wat sportiefs doen is de 18 km fietstocht op het eiland Long Khanh een aanrader!
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba