Awasi Iguazu

Nabij de Argentijnse zijde van de legendarische Iguazú watervallen ligt het unieke verblijf Awasi Iguazú. De watervallen zijn de voornaamste reden om dit gebied te verkennen, maar Awasi Iguazú laat u daarnaast kennis maken met het omliggende, heldergroene regenwoud. De architectuur van Awasi is zo ontworpen dat het resort geen schreeuwerige contrasten oplevert, maar juist onopvallend opgaat in de natuurlijke omgeving. De 14 sfeervol ingerichte, op palen gebouwde privévilla's staan verspreid over het dichte oerwoud aan de oever van de Iguazú rivier en beschikken allen over een plunge pool, buitendouche en ruime woonkamer. Na een avontuurlijke dag kunt u voor ontspanning terecht in het zwembad of plaatsnemen op een ligbedje en in een oase van rust uitkijken over de machtige jungle. In het restaurant worden verse seizoensgerechten geserveerd en in de bar kunt u terecht voor een kleine snack of borrel.

Tijdens uw verblijf zijn de excursies in een 4WD met privé gids, maaltijden en non-alcoholische dranken inbegrepen. Uw privé gids maakt u deelgenoot van zijn kennis over de lokale flora en fauna. Ook zult u naast de watervallen zelf ook een andere kant van de Iguazú watervallen zien en leert u over de geschiedenis van de Missiones regio. Het is een unieke plek waar natuurlijke pracht en ultiem comfort elkaar hebben gevonden.

Reizen
 • Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken en contrasten van Chili.
  Nu vanaf € 16.525 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.