Aruma Codpa

Aruma Codpa ligt centraal in de hoogvlaktes in het noorden van Chili. De lodge bevindt zich op 130 kilometer ten zuidoosten van Arica, op zo'n 2.000 meter hoogte. Ver weg van de drukke badplaats maar een uitstekende overnachtingsplek om te wennen aan de hoogte. Het is een eenvoudige eco lodge, maar de locatie en omgeving is zeer indrukwekkend. Het hotel heeft tevens een zwembad. Zo kunt u er uw dag starten met een verfrissende duik, alvorens u verder reist naar de hoogtepunten van het noorden.

Reizen
 • Het noorden van Chili herbergt vele verrassingen. Een woestijn met zoutmeren en geisers, spookstadjes, archeologische vondsten en het prachtige Lauca National Park. Naast de bekende Atacama woestijn ontdekt u ook het minder bekende uiterste Noorden Putre.
  Nu vanaf € 5.790 p.p.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.