Aria Amazon

Aria Amazon Cruise is een stijlvol riviercruiseschip die de Peruaanse Amazone op een optimale manier laat verkennen. Het moderne schip biedt plaats aan maximaal 32 personen waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. De 16 ruime design suites liggen verspreid over 2 dekken en bieden hetzelfde comfort als een luxe boetiek hotel. Elke ochtend wordt u wakker en hebt door de panoramische ramen een fabuleus uitzicht over de Amazone. U kunt uw dagelijkse work-out doen in de kleine fitnessruimte en kom volledig tot ontspanning in de jacuzzi op het observatiedek. Vanaf hetzelfde dek is er een schitterend uitzicht over de rivier en het groene woud. Er is een restaurant waar u kunt genieten van exclusief samengestelde maaltijden. Dat doet topchef Pedro Miguel Schiaffino van restaurant Malabar in Lima. Er worden lokale producten gebruikt en de beste Zuid-Amerikaanse wijnen worden geschonken. Na afloop kunt u nog het een of ander gebruiken in de bar of lounge. Tijdens de cruise zijn de maaltijden en excursies inbegrepen. De excursies worden begeleid door natuurgidsen. Er zijn verschillende vaarroutes mogelijk. Kortom, een onvergetelijk avontuur in de Amazone van Peru!

Reizen Activiteiten
 • Beleef Peru op luxe wijze vanuit eersteklas accommodaties. U ervaart tijdens deze 20-daagse rondreis de indrukwekkende cultuur en natuur van Peru. Omdat u gebruik maakt van binnenlandse vluchten, treinen en een cruiseboot kunt u sneller en comfortabeler...
  Nu vanaf € 14.375 p.p.
 • U start uw cruise in Iquitos, een charmante Peruaanse stad die alleen bereikt kan worden per lucht of water. Naast de fantastische natuur en de vele wilde dieren maakt u onderweg kennis met verschillende lokale dorpjes langs de rivier. Ook al bent u in...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.