Arenal Kioro Suites & Spa

Kioro Arenal bevindt zich vlakbij de Arenal vulkaan. De luxe kamers van het hotel bieden dan ook een spectaculair uitzicht op dit natuurfenomeen. Iedere kamer is van alle moderne gemakken voorzien en sfeervol ingericht met comfortabel meubilair en warme kleurtinten. Daarbij kunt u op het balkon rustig genieten van de geluiden van de natuuromgeving. Tevens beschikt het hotel over een schitterend aangelegde tuin waar u door kunt wandelen. In deze tuin vindt u daarnaast een zwembad voor de nodige verfrissing. Wilt u nog meer ontspannen? Dan kunt u in de spa terecht voor een behandeling of kunt u ontspannen in de hot springs.

Reizen
 • Deze reis combineert de vulkanen en stranden van Costa Rica. Naast de bekendere plaatsen zoals Arenal bezoekt u ook de minder bekende plaatsen van Puerto Viejo en Rincon de la Vieja. U sluit de reis af aan de Pacifische kust. Kortom; een diverse tweeweekse...
  Nu vanaf € 4.645 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica