Araras Eco lodge

De Araras Eco Lodge is gebouwd in harmonie met de omgeving en biedt comfortabele kamers. Elke dag trekt u er in internationaal gezelschap met een gids op uit om de Mato Grosso te ontdekken. Na een indrukwekkende excursie kunt u in de avond genieten van een perfecte maaltijd. U krijgt mals vlees en verse vis uit de Pantanal, overheerlijke salades en fruit voorgeschoteld. Na het diner kunt u ontspannen in de schaduw op de veranda of in het zwembad. In de vroege ochtend of de avond kunt u gebruik maken van de twee observatietorens, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op de jungle.

Reizen Activiteiten
 • Deze reis combineert de mooiste natuurplekken van Brazilië; de meeting of the rivers in de Amazone, het grootste en tevens onder bescherming staande zoetwaterbos ter wereld en uiteraard indrukwekkende Foz de Iguaçu watervallen.
  Nu vanaf € 8.245 p.p.
 • In de omgeving van Bonito kunt u namelijk snorkelen in de Sucuri Rivier. Na een wandeling door de jungle neemt u, beschermd door een wetsuit, een duik in deze tropische rivier. In het heldere water vol felgekleurde vissen zult u zich in een groot aquarium...
 • Uw gids zal u langs talloze hoogtepunten van de 17e en 18e eeuwse barokarchitectuur voeren. U loopt door nauwe straten en langs oude, kleurrijke huizen. Hoogtepunten zijn het Praça da Sé en de São Francisco kerk.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba