Anavilhanas Jungle Lodge

Anavilhanas Jungle Lodge is een klein, sfeervol hotel dat natuur en comfort op een subtiele en harmonieuze wijze samenbrengt. Het personeel is zeer vriendelijk en zal ervoor zorgen dat u volop geniet. De lodge beschikt over 16 suites die zijn voorzien van airco, warm en koud water, een koelkast en een mooie veranda vanwaar u van het uitzicht op de natuur geniet. Dit is een mooie uitvalsbasis om de omliggende jungle te verkennen. Een manier om het Amazonegebied comfortabeler te ontdekken dan tijdens deze reis, is er niet. De Anavilhanas Lodge, aan de brede Rio Negro, heeft een uitstekende ligging en biedt u door de goede balans in het excursieaanbod een perfecte wildlife-ervaring. De lodge werkt alleen met lokale gidsen die u ontzettend veel kunnen vertellen. Wanneer u op excursie bent, merkt u direct het verschil: de natuurgidsen weten werkelijk alles van de flora en fauna en maken u een enthousiast deelgenoot van de wonderbaarlijke rijkdom van de natuur.

Reizen Activiteiten
 • Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en combineer zowel de bruisende stad Rio en het koloniale Salvador, maar geniet ook van de schitterende natuur in Iguazu en de Amazone en sluit af aan het strand in Morro de Sao Paulo.
  Nu vanaf € 6.695 p.p.
 • Een bijzonder fenomeen is de ‘encontro das Águas’, waar het zwarte water van de Rio Negro en de zandkleurige Amazonerivier kilometerslang naast elkaar stromen zonder te mengen. Tijdens de boottocht komt u ook meer te weten over het leven van de ‘ribeirinhos’,...
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba