Anantara Bazaruto Island Resort & Spa

Op de noordpunt van Bazaruto Island, het grootste eiland van de Bazaruto archipel, ligt het Anantara Bazaruto Island Resort & Spa. U bereikt dit paradijselijke eiland per helikopter met een vlucht van circa 30 minuten vanuit Vilanculos of geniet van een tocht per boot eveneens vanuit Vilanculos. De lodge past volledig in de natuurlijke omgeving met haar elegante inrichting. Anantara biedt villa's aan het strand maar ook met privé zwembad. De lodge heeft een eigen activiteitencentrum welke verschillende activiteiten organiseren, onder andere boottochten, birdwatching, watersporten, dune boarden, eilandtochten en paardrijden. Wilt u graag duiken in het onderwaterparadijs van het beschermde Bazaruto Marine National Park, het Anantara Bazaruo Island Resort & Spa biedt cursussen aan op verschillende niveau's. Het uitgebreide Spa centrum van de lodge zorgt voor ultieme ontspanning.

Reizen Activiteiten
  • Mozambique biedt prachtige plekken voor het ontdekken van de pure onderwaterwereld. Deze reis biedt met twee verschillende plekken een uitstekende beleving om zowel te genieten boven- als onderwater. Deze reis start vanuit Amsterdam, maar is ook perfect...
    Nu vanaf € 4.995 p.p.
  • Ontdek het beste van de twee archipels: de Bazaruto Archipel en de Quirimbas Archipel! Geniet van de parelwitte stranden omringd met palmbomen die wuiven in de wind op de paradijselijk eilanden en ervaar een service van topniveau in de luxe Anantara resorts.
    Nu vanaf € 6.745 p.p.
  • De vele ruïnes, forten en een oude katholieke kerk herinneren vandaag de dag nog aan de roerige geschiedenis van piraterij en van Arabische, Portugese en Nederlandse overheersing. Een scherp contrast met de vredige stranden en de azuurblauwe oceaan.
  • In het kristalheldere water rondom de Bazaruto archipel en de Quirimba archipel kunt u zich verwonderen over de kleurrijke, tropische vissen en het prachtige koraal. Met een beetje geluk ziet u hier zelfs schildpadden en rifhaaien.
  • U heeft de mogelijkheid om van boord te gaan bij kleine dorpjes en kennis te maken met de traditionele levenswijze van de lokale vissers.