Ananda in The Himalayas

Het beste spa hotel ter wereld vindt u in de Himalaya nabij Rishikesh. Hotel Ananda is een vijf sterren spa- en wellness resort van het hoogste niveau. Sinds de opening in 2020 heeft het hotel prijs na prijs gewonnen. Het prachtige landgoed ligt hemels rondom een gerestaureerd Maharaja paleis, in de heuvels boven Rishikesh omgeven door bossen en veel groen. In dit hotel staat Oosterse genezing, yoga, Ayurveda en Vedanta meditatie centraal. De spa heeft een ontspanningsruimte en kamerhoge ramen met uitzichten over de Ganges-vallei. De behandelkamers kijken uit op het bos. Via de prachtige tuin loopt u via mooie wandelpaden, vijvers met drijvende bloemen naar een in de openlucht yoga-paviljoens, waar de zon, het groen en de Himalaya u begroet. Yoga en spiritualiteit zijn inherent aan Ananda. Ayurvedische artsen helpen u, net als levensgoeroes, met het samenstellen van een persoonlijk programma en kiezen het programma dat het beste bij u past. De wellness keuken van Ananda bevat de belangrijkste principes van Ayurveda, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met smaak, maar ook rekening wordt gehouden met uw lichaamstype. Er wordt gebruikt gemaakt van verse ingrediënten en de gerechten bevatten weinig vet en calorieën. Een verblijf in Ananda neemt uw stress weg en brengt u in evenwicht. "Truly something close to heaven".

Activiteiten
 • Het grootste deel van de fietstocht brengt u door in Shahjahanabad, de historische naam van het oude stadsdeel. U maakt een korte omweg naar Civil Lanes, een rustig deel van de stad met veel koloniale stijl huizen en gebouwen. U maakt hier een Chai (thee)...
 • Tijdens de kleurrijke festivals worden olifanten, paarden en kamelen rijkelijk uitgedost in fleurige gewaden. Ook zijn er talloze religieuze festivals waarbij u uw ogen uitkijkt.
 • Zet uw zintuigen op scherp en neem deel aan een kookcursus in Udaipur. In het Deolia House laat gastvrouw Rakshita u watertanden met haar kookkunsten. Leer de kneepjes van vak en geniet aansluitend van een heerlijk zelf bereid diner.
 • India is het meest kleurrijke land ter wereld. Indiase vrouwen dragen prachtige felgekleurde sari's. Dat kleurrijke maakt India dan ook en heel fotogeniek land met prachtige contrasten, mooie mensen en verrassende tradities.
 • Indiase vrouwen dragen prachtige felgekleurde sari's. Dat kleurrijke maakt India dan ook en heel fotogeniek land met prachtige contrasten, mooie mensen en verrassende tradities.
 • U treft een zeer afwisselend landschap met prachtige oude bomen, rotspartijen, meertjes en grasvlakten. Pauwen, herten, apen en tijgers komen onder meer voor in het Ranthambore National Park. Het park is voornamelijk bekend om de tijgers, waarvan er momenteel...
 • Nomadische stammen zijn degenen die van plaats naar plaats reizen voor hun levensonderhoud. Het woord Rabari betekent in het Sanskriet "buitenstaanders". Deze herders en hun families leven al eeuwenlang in harmonie samen met het wildlife in deze regio.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen