Anakonda Amazone Cruise

Wilt u het Amazoneregenwoud in Ecuador op een andere manier verkennen dan vanuit een jungle lodge? Al varend aan boord van een rivier-cruiseschip kunt u het regenwoud op een comfortabele manier verkennen. Anakonda Amazone Cruises laat u via een exclusieve 4- of 5 daagse riviercruise kennis maken met het Amazone regenwoud. Dit is het enige luxe cruiseschip in de Amazone van Ecuador. Vanuit Coca vaart u over de Amazone rivier door het indrukwekkende tropische regenwoud. U zult veel vogelsoorten en verschillende soorten reptielen tegenkomen. Het cruiseschip heeft 18 suites waarvan 14 standaard suites en 4 deluxe suites met privébalkon. Voor families zijn er speciale suites. Vanuit de ruime suites heeft u door de grote panoramische ramen veel lichtinval en een fabuleus uitzicht. U kunt aan boord genieten van voortreffelijke maaltijden in het restaurant en een drankje in al fresco lounge. Of ontspan in de jacuzzi of ligstoelen op het zonnedek met een prachtig uitzicht of lees een boek in de leeszaal. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Vanaf het Anakonda Amazone cruiseschip maakt u onder begeleiding van lokale (natuur)gidsen excursies en onderneemt u activiteiten in het regenwoud. Per kano gaat u naar de oever. Aan boord van het Anakonda Amazone cruiseschip zijn de maaltijden, water en excursies inbegrepen. U ervaart de ultieme Amazone ervaring aan boord van dit cruiseschip.

Activiteiten
 • Een bezoek aan een van de ‘clay licks’, waar vele papegaaien en andere vogels samenkomen, is hier een must. De vele dieren zorgen hier voor een kleurrijk en luidruchtig spektakel. Vooral in de vroege ochtend zijn deze vogels actief. Ook heeft u kans er...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Aruba, Australië, Curaçao, Bonaire, Indonesië, Thailand, Zuid-Afrika.