Ana y José

Dit kleinschalige hotel beschikt over uniek ingerichte suites met een warme en natuurlijke uitstraling. Aan het strand en omringd door palmbomen vormen de suites met rieten daken de tropische setting van uw verblijf. Een aantal suites biedt ruimte aan drie of vier personen en zijn daarmee ideaal voor families. Sommige zijn voorzien van een jacuzzi of plungepool. Ook is er een villa met drie slaapkamers, een keuken en eigen zwembad. U kunt ontspannen aan het strand, in het zwembad of de spa. Leun ontspannen achterover, met uw voeten in het zand, terwijl u in het bijzondere restaurant geniet van traditionele gerechten uit de Mayakeuken. Ana Y José ligt niet ver van de Maya ruïnes en Tulum National Park.

Reizen
  • Mexico is een fascinerend land. Tijdens deze autorondreis verkent u interessante steden, prachtige archeologische vindplaatsen zoals Monte Albán en Palenque en is het genieten aan het mooie zandstrand van de Caribische kust.
    Nu vanaf € 5.845 p.p.
  • onze specialisten
    Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
    Sabrina Iriks
    Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.