Amor Arenal

Aan de rand van het ongerepte regenwoud en aan de voet van de Arenal vulkaan ligt het prachtige Amor Arenal. Dit ‘adults only’ hotel staat garant voor een onvergetelijk verblijf met verbluffende uitzichten over de beroemde Arenal vulkaan. De ruime casitas zijn luxueus ingericht met hardhouten meubels. Door de ligging midden in de natuur bieden de casitas, door de kamerhoge ramen of het privéterras, een ongeëvenaard uitzicht over het weelderige regenwoud en de vulkaan. Op een idyllische plek in het regenwoud vindt u de spa waar u geheel tot rust kunt komen. Vanuit de accommodatie kunt u gemakkelijk het avontuur opzoeken. De natuurlijke zwembaden zijn ideaal voor een verfrissende duik na een intensieve dag. Proost op een onvergetelijk verblijf met een heerlijke cocktail in de La Jaranita Bar en geniet van seizoensgebonden, lokale gerechten in het restaurant.

Reizen
 • Costa Rica mag zich scharen onder de belangrijkste natuurparadijzen op aarde. U reist langs hoogtepunten als de Arenal vulkaan, het schildpaddenoord Tortuguero en het ongerepte Monteverde nevelwoud. Ontspan aan het einde van de reis aan de prachtige stranden...
  Nu vanaf € 5.480 p.p.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Costa Rica, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.
 • onze specialisten
  Desiré Schapers, Noord-Amerika en Caraïben specialist. U bereikt Desiré op nr. 073 - 548 20 60.
  Desiré Schapers
  Expertise: Canada, USA, de Caraïben, Costa Rica, Thailand, Dubai, Maleisië en cruises.
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica