Amanemu

Amanemu ligt in Ise-Shima National Park op het Kii schiereiland, in de zuidwestelijke regio van het eiland Honshu. De luxe accommodatie biedt daarbij een adembenemend uitzicht over de azuurblauwe baai, Ago Bay, ook wel bekend als Bay of Pearls. Rondom Amanemu kronkelen oude pelgrimsroutes door de bossen en langs Japanse heiligdommen. U kunt genieten van de Japanse Cuisine, relaxen in de Spa en Wellness of een ontspannen Yoga les volgen. Er zijn 24 suites en 2 villa’s in dit prachtige resort.  U kunt een heerlijk bad nemen in een warmwaterbron middenin de natuurlijke omgeving. De kamers van Amanemu bevatten een klassiek Japans charme door het gebruik van natuurlijke materialen, geweven textiel en houten rolluiken die u zelf laten bepalen hoeveel van de natuurlijke omgeving u in uw kamer binnenlaat.

 • onze specialisten
  Inge van Tol, Japan, Maleisië, Hawaii, Argentinië, Australië, Nieuw-Zeeland en Oceanië specialist. U bereikt Inge op nr. 073 - 548 20 60.
  Inge van Tol
  Expertise: Japan, Maleisië, Hawaii, Argentinië, Australië , Nieuw-Zeeland en Oceanië.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië en Caribbean specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Dubai, Cuba en Bonaire