Alvear Palace

Het elegante Alvear Palace heeft haar deuren geopend in het hart van Recoleta, een van de chicste wijken in het stadscentrum van Buenos Aires. Deze chique sfeer is dan ook goed terug te herkennen in het hotel. De kamers hebben namelijk een klassiek interieur en zijn voorzien van luxe faciliteiten. Een aantal kamertypes beschikt daarbij over een butler service. In de sfeervolle zonnetuin geniet u van een uitgebreid ontbijt en er zijn diverse restaurants waar u heerlijk kunt dineren. Op loopafstand van het hotel vindt u het Recoletapark met de oudste kerk van de stad, de Pilarkerk, en de begraafplaats van de beroemde Evita Perón.

Reizen Activiteiten
 • Levensgenieters kunnen in Argentinië hun hart ophalen met smaakvolle wijnen, culinaire diners, passievolle tango en magnifieke natuur. Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan is deze 17-daagse verwenreis u op het lijf geschreven.
  Nu vanaf € 10.225 p.p.
 • Tijdens de tocht worden de grote wegen zo veel mogelijk vermeden. U rijdt door parken, langs prachtige monumentale gebouwen en langs lokale winkels. U kunt kiezen uit verschillende rustige fietsroutes.
 • Ga zitten op een terras en kijk naar de dansers op straat, bezoek een speciale show of volg zelf een aantal lessen om kennis te maken met deze passionele dansvorm.
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.